2011. december 15., csütörtök

Közel a cél - segíts Te is, hogy elérjük!

2011-es adománygyűjtő célunk 2,5 millió forint, melyből három, sportolásra alkalmas speciális kerekesszéket vásárolunk. December elején átléptük a 2 milliót - karácsonyi bor és futómez vásárunk során Te is segíthetsz elérni célunkat!

Az összeg egyik felét futóversenyeken kalapoztuk össze, jótékony futók kisösszegű adományaiból - ezúton is köszönünk minden támogatást!

Ha sikerre visszük a gyűjtést, a három szék mellé negyediknek a forgalmazó ajándékoz nekünk egy értékes handbike-ot.

Terveink szerint a tavasz első budapesti futóversenyén, a Vivicittán bemutatjuk és használatba is vesszük az új székeket, melyeket később a Margitszigeten kölcsönözhetővé teszünk a sportolni vágyó érintettek számára.

Rendelni, érdeklődni a suhanj@suhanj.hu mailcímen tudsz, ha karácsony előtt át is szeretnéd venni amit rendelsz, kérünk, add meg telefonszámod is a levélben.


Karácsonyi-szilveszteri jótékonysági borvásár

Adományod fejében Légli Géza kézműves borait kapod tőlünk: Szőlőslaki Birtokvöröst, illetve Szőlőslaki Merlot-Pinot Noir Rosét a Kislaki Bormanufaktúrából. 1500 Ft adomány fejében egy üveg rosét, 2000 Ft adomány fejében pedig egy üveg vörösbort kapsz tőlünk. Budapest területén elvisszük Neked a borokat. Részletek, a borok bemutatása itt.



Karácsonyi futómez akció

A borvásár mellett természetesen a már ismert futómezek, kiegészítők és ajándéktárgyak beszerzésével is támogathatod munkánkat. Hosszú ujjú NIKE futófelsőinket most ráadásul akciósan, 5000 Ft adományért rendelheted. Részletek, egyéb ajándéktárgyak itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése