2011. december 6., kedd

Karácsonyi jótékonysági borvásár

Támogasd a SUHANJ! adománygyűjtését, melynek célja sportolásra alkalmas speciális kerekesszékek vásárlása! Adományod fejében Légli Géza kézműves borait kapod tőlünk: Szőlőslaki Birtokvöröst, illetve Szőlőslaki Merlot-Pinot Noir Rosét a Kislaki Bormanufaktúrából.

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet,
célja megosztani a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal.

1500 Ft adomány fejében egy üveg rosét, 2000 Ft adomány fejében pedig egy üveg vörösbort kapsz tőlünk. Rendelhetsz több palackkal is. Budapest területén elvisszük Neked a borokat.

Rendelés, bővebb információ: suhanj@suhanj.hu.

A borokról:

Szőlőslaki Merlot-Pinot Noir Rosé, minőségi száraz rosébor

A SUHANJ! rozé már az idei év termését dicséri, hiszen a 2011-es szüretből készítette Légli Géza a Kislaki Bormanufaktúrban. Illatában egy nagy tál cseresznye és málna, szájban is folytatódik ez a vidámság: gazdag gyümölcsösség, kacér savak és tiszta lecsengés jellemzik. Az egyre hidegebb estéken visszahozza egy pillanatra az idei nyár emlékeit. 9-10 fokra hűtve a karácsonyi halászlé elengedhetetlen kísérője, de a szilveszteri házibuliban is nagy sikert arathatunk vele.

Szőlőslaki Birtokvörös, minőségi házasított vörösbor

A SUHANJ! vörösbora szintén Légli Géza munkáját dicséri. Illatában pirosbogyós gyümölcsök keverednek izgalmas fűszerességgel. Ha szájba vesszük egy kerek savú, mérsékelt tannintartalmú, és fiatalsága mellett is nagyon jó ivású borral ismerkedhetünk meg. Olyan bor, amiből a második pohár talán még jobban csúszik. 15-16 fokosan sültek, sajtok mellé jó választás, de baráti beszélgetések kísérőjeként se vallott még szégyent.


Karácsonyi futómez-akciónkról és egyéb rendelhető SUHANJ! cuccokról itt olvashatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése