2011. szeptember 20., kedd

Új SUHANJ! mezek a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra

Ha szeretnéd támogatni adománygyűjtő kampányunkat és úgy általában kifejezni közösségvállalásod ügyünkkel, fuss SUHANJ! mezben a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon!

A rövid ujjú fehér technikai póló látványterve - ugyanez rendelhető ciánkék színben, inverz mintával

A szeptember 4-i NIKE Budapest Félmaratonon megkezdett gyűjtésünk - melynek célja, hogy egymillió forintot gyűjtsünk össze a két nagy versenyen sportolásra alkalmas kerekesszékekre kisösszegű adományokból - nagyon szépen halad, a félmaratonon átléptük a félmilliós forintos határt. Erről és a SUHANJ! szerepléséről a NIKE Budapest Félmaratonon bővebben itt olvashatsz.

A SPAR Budapest Maratonra elkészülnek új futómezeink. Ezek NIKE technikai felsők, rövid ujjú rendelhető fehér, illetve ciánkék színben. A rövid ujjú mezek uniszexek, hasonló fazonú pólók, mint az Ultrabalaton, vagy a pesti félmaraton versenypólója. Hosszú ujjú mezek is készülnek, ezek jelenleg csak fehér színben érhetőek el, viszont ezekből korlátozott számban van női szabású változat is.

Hosszú ujjú fehér futómezünk - ez is NIKE, az új változat mintája megegyezik a fenti rövid ujjúéval

A SPAR Budapest Maraton rajtcsomagfelvétele alatt, illetve a versenyközpontban megtalálható SUHANJ! sátorban a verseny hétvégéjén megtaláltok bennünket a korábbról ismert ajándéktárgyakkal, kiegészítőkkel (dombornyomott csuklópánt, bögre, fejkendő, tapsrúd, kereplő), ott természetesen elérhetőek lesznek az új futómezek is.

A technikai felsők csak elől megnyomva 7.000 Ft alapítványi támogatás fejében vihetők el, de lehetőség van egyedi felirat (név, csapatnév, esemény neve, becenév, amit szeretnél) elhelyezésére is a pólók hátán - így 8.000 ft támogatásért juthatsz hozzá. Ha valaki egy rövid és egy hosszú ujjú mezt is elvisz egyedi felirattal, akkor 15.000 Ft a két póló.

Kérd a pólót személyre szabott felirattal, csináltass egyedi SUHANJ! futómezt!

A rendelés menete a következő: ha egyedi pólót szeretnél, írj egy kétsoros megrendelőt a suhanj@suhanj.hu címre, melyben leírod a méretet, a pontos hátsó feliratot és a darabszámot. Fontos, hogy adj meg telefonszámot is a mailben.

Egyedi pólót akkor tudunk készíteni, ha szeptember 26-ig megérkezik a megrendelés és az utalás, így a maraton előtti napokban a rajtszámfelvétel alatt át tudjuk adni a megrendelt póló(ka)t.

Utalni a SUHANJ! bankszámlájára kell: CIB Bank 10701520-22693808-51100005. Közleménybe 
ennyit írj: "ADOMÁNY", vagy "ALAPÍTVÁNYI TÁMOGATÁS".

A technikai felsőket vásárló futók természetesen szintén részt vesznek tombolajátékunkban, melyen egy nagyértékű GARMIN Forerunner 410-es, GPS-es, puluzusmérős órát sorsolunk ki a maraton után. (Részletek itt.)

Köszönjük támogatásod, sikeres versenyzést kívánunk! SUHANJ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése