2011. február 14., hétfő

Új programunk: spinning látássérülteknek

Magyarországon elsőként kifejezetten látássérültek számára indít spinning foglalkozásokat a SUHANJ! Alapítvány a Brit Nagykövetség támogatásával 2011 márciusának első hétvégéjén.


A Spinning® program szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. Megalkotója Johnny G világhírű amerikai kerékpárversenyző. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, a Johnny G Spinner® teremkerékpáron zajlik.

A spinning kortól, testsúlytól, edzettségi állapottól függetlenül mindenki számára elérhető és élvezetes mozgásforma, melyben a nagy szerepet kap a zene, hiszen a tekerés aktuális ritmusát az adja meg. A spinnerek nem szobabiciklik, hanem speciális teremkerékpárok, melyek az országúti kerékpározás élményéhez legközelebb álló bringázást biztosítják zárt térben. Használatuk egyszerű, gyorsan megtanulható.

Óráinkat természetesen látássérült vendégeink speciális igényei szerint vezetjük. A tréningek célja, hogy biztonságos körülmények között biztosítsanak jó közérzetet. A foglalkozásokat az alapítvány képzett spinning instruktora vezeti, a teremben és az órán pedig a SUHANJ! önkéntesei biztosítanak segítő kíséretet. Az öltözőhasználat miatt természetesen mindkét nemű önkénteseket biztosítunk.


A tréningek március első vasárnapján, azaz március 6-án indulnak heti rendszerességgel. Az órák helyszíne a Liget Fitness (Budapest, 11. kerület, Nádorliget utca 5/b). Az órákhoz speciális kerékpáros ruházat és cipő nem szükséges, a részvétel előzetes bejelentkezés alapján történik.

Jelentkezés és további információk: info@suhanj.hu. Önkéntesek jelentkezését is várjuk ezen a címen, előnyt élveznek azok, akik egynél többször:) jártak már spinning órán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése