2011. február 3., csütörtök

2010-es eseményeink: SPAR Budapest Maraton

Második közös örömfutásunkra készültünk szeptember 26-án, a SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon. A fantasztikusan sikerült NIKE Félmaraton után most még nagyobb csapattal terveztük az indulást, eredeti terveink szerint 8 kerekesszékes Suhancunkat kísértük vagy toltuk volna végig a 42 km-es maratoni távon.

Az időjárás és egy fránya betegséghullám közbeszólt, többen is lebetegedtek, illetve az eső miatt nem tudtak eljönni, de így is négyfős kerekesszékes csapattal vágott neki bő kéttucatnyi futó önkéntesünk a versenynek. A rendkívül mostoha időjárási körülmények ellenére nagyon jó hangulatban tettük meg a 42 kilométert.

Íme a SUHANJ!-csapat a 2010-es SPAR Budapest Maratonon.

Kerekesszékes maratonistáink: Takács Veronika, Teszári Eszter, Borsy Ádám, Szalai Tamás.

Egyéni maratonfutóink: Alvégi Lóci, Antal József, Braun Anna, Gusztos Péter, Józsa László, Krstan Petrucz, Simonyi Balázs, Száraz Dénes, Vörös Miklós.

30 km-t futott értünk Dávid Zsolt, Kemény Vagyim és Porkoláb Pál. Félmaraton: Bozóki Kálmán.

Váltóinkban Bódy Gergely, Fekete Zsuzsa, Gudmon Dániel, Jávor Dániel, Kovács Katalin, Kovács Patrícia, Licsauer Piroska, Perlaki György, Szabó Szilvia, Vid Barbara ázott rommá hősiesen.

A maraton versenyközpontjában elhelyezett alapítványi faluban Kovács Barbara, Vásárhelyi Ágnes és Pál Dénes teljesítettek szolgálatot a Suhanj!-sátorban.

Bolla Eszter képei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése